ULJE DIVLJEG NARA

9,00 KM16,00 KM

ORGANSKO ULJE DIVLJEG NARA  je neizbježan sastojak skupocjene, luksuzne, kozmetike

Hladno cijeđeno, extra djevičansko, organsko ulje kokosa. Cijedimo iskjučivo po narudžbi, ili u vrlo malim serijama, JER ULJA STAJANJEM GUBE NA LJEKOVITOSTI.

To je ujedno i razlog što naši proizvodi ne mogu čekati kupce na policama marketa

Lista želja
Lista želja
Email

Opis

 • Ovo ulje je neizbježan sastojak skupocjene, luksuzne, kozmetike
 • Nar (Punica granatum), porijeklom iz antičke Perzije, cijenjen je od davnina kao ljekovita biljka, a danas je neizbježan sastojak skupocjenih anti-age krema.
  Danas znamo da se tajne nara kriju čak i u samo jednoj kapi dragocjenog ulja. Bogat je rijetkim omega 5 masnim kiselinama i jedini je poznati biljni izvor konjugirane masne kiselina CLA (CLnA), također poznate kao punicična masna kiselina, jednan od najmoćnijih antioksidansa poznat modernoj nauci, a također sadrži i prirodni fitoestrogen (biljni estrogen).Beneficije ulja:
  – Snažno anti-kancerogeno djelovanje, a pozivitno utiče na imunološki, hormonski i kardio-vaskularni sistem.

  – Konjugirana molekularna struktura čini ga vrlo kompatibilnim i lako se apsorbira u kožu, jer spada u takozvana „suha ulja“. Djelujući kao dostavni sistem, pomaže usmjeravanju hranjivih tvari direktno u ćeliju, ubrzavajući proces ćelijske regeneracije i pomlađivanja.

  – Bogat antioksidansima, koje poboljšavaju zdravlje i izgled kože uklanjanjem slobodnih radikala koji mogu uzrokovati čelijsku degradaciju i prerano starenje.

  – Sadrži prirodni fitoestrogen (biljnI estrogen) i spolne steroidne hormone (17-alfa-estradiol koji je verzija estrogena) slične onima u čovjeku, koji utiču na hormonalnu ravnotežu, ali je u isto vrijeme i prirodni afrodizijak.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
Pakovanje ml

10 ml, 20 ml

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.