SVILENI SERUM ZA JAČANJE KOSE 100 ml

13,00 KM

Mi proizvodimo isključivo po narudžbi i zato je ovaj proizvod uvijek svjež i potpuno slobodan od štetnih vještačkih sastojaka, a to je ujedno i razlog što naši proizvodi ne mogu čekati kupce na policama marketa. Veliku većinu sastojaka u našim proizvodima pravimo, uzgajamo i beremo sami.

KREME BAŠ KAO I ULJA STAJANJEM GUBE NA DJELOTVORNOSTI

SERUM preko korijena kose hrani kosu esencijalnim masnim kiselinama, mineralima i vitaminima kombinacijom najkvalitetnijih hladno cijeđenih ulja (badem, lješnjak, susam), te uljem ricinusa, koje je neizbježno u ovakvim preparatima. SVILENI SERUM se ne bi mogao tako ni nazvati bez dragocijenog proteina svile u svom sastavu od kojeg kosa dobija baršunastu mekoću. Zajedno sa vitaminom E, te eteričnim uljima ruzmarina, majčine dušice (timijan) i lavandina uspješno uspostavlja prirodni balans lučenja sebuma (masnoća tjemena), spriječava pucanje vlati, nastanak peruti i drugih oboljenja tjemena.

Dostupno uz narudžbu

Lista želja
Lista želja
Kategorije: ,
Email

Opis

Kosa je danas izložena raznim štetnim djelovanjima i još raznovrsnijim hemijskim spojevima koji se kriju u proizvodima za njegu. SVILENI SERUM koji nudimo je potpuno prirodan i sastavom savršen, ako želite sjajniju i gušću kosu, sa više volumena.

🔸 SVILENI SERUM preko korijena kose hrani kosu esencijalnim masnim kiselinama, mineralima i vitaminima kombinacijom najkvalitetnijih hladno cijeđenih ulja (badem, lješnjak, susam), te uljem ricinusa, koje je neizbježno u ovakvim preparatima. SVILENI SERUM se ne bi mogao tako ni nazvati bez dragocijenog proteina svile u svom sastavu od kojeg kosa dobija baršunastu mekoću. Zajedno sa vitaminom E, te eteričnim uljima ruzmarina, majčine dušice (timijan) i lavandina uspješno uspostavlja prirodni balans lučenja sebuma (masnoća tjemena), spriječava pucanje vlati, nastanak peruti i drugih oboljenja tjemena.

🔸 Prije upotrebe bočicu je potrebno dobro promućkati. Nanositi dva puta sedmično na tjeme, lagano ga masirajući. Nakon toga zagrijavati tjeme fenom dvije do tri minute, kao da sušite kosu, jer ćete time pospješiti djelovanje seruma. Na kraju zamotati kosu peškirom i držati najmanje jedan sat vremena, a duže je i bolje. Kosu oprati blagim šamponom. Djelovanje je primjetno već nakon par tretmana. Kosa je uočljivo sjajnija, većeg volumena, a na dodir je baš poput svile.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.