HIDRATANTNA KREMA ZA ZRELIJU KOŽU (Dnevna)

10,00 KM18,00 KM

Ovu kremu proizvodimo isključivo po narudžbi i zato je  uvijek svježa i potpuno slobodna od štetnih sintetičkih sastojaka, a to je ujedno i razlog što naši proizvodi ne mogu čekati kupce na policama marketa. Veliku većinu sastojaka u našim proizvodima pravimo, uzgajamo i beremo sami.

KREME BAŠ KAO I ULJA STAJANJEM GUBE NA DJELOTVORNOSTI

Dnevna hidratantna krema za zreliju kožu, upotrebljiva do dva mjeseca na sobnoj temperaturi. Savršena kao podloga za puder. Svojim sastavom garantuje i to na prirodan način maksimalno unošenje vitamina c i kalcija u kožu.  Zajedno sa noćnom hranjljivom kremom za isti tip kože ima odličan anti-age efekat. Pogodna za suhu i mješovitu kožu. Sasatav u opisu proizvoda

Lista želja
Lista želja
SKU: N/A Kategorije: ,
Email

Opis

Dnevna hidratantna krema za zreliju kožu, upotrebljiva do dva mjeseca na sobnoj temperaturi. Savršena kao podloga za puder. Svojim sastavom garantuje i to na prirodan način maksimalno unošenje vitamina c i kalcija u kožu.  Zajedno sa noćnom hranjljivom kremom za isti tip kože ima odličan anti-age efekat.

Sastav: ulje (argana BIO, divlje ruže BIO, marelice, pasjeg trna BIO, moringa, chia), et. ulje ruže BIO, ekstrakt (hamamelisa, zelenog čaja, aloe vere),hidrolat ruže BIO, emulgator olivem 1000, biokons.

Pogodna za suhu i mješovitu kožu

Ekocertificirani emulgator olivem 1000 dozvoljen za upotrebu u prirodnoj kozmetici i minimalna količina prirodnog konzervansa Biokonsa koji, zanimljivo, u jednoj Njemačkoj ne mora čak ni da bude naveden u sastavu. Proizvodimo isključivo po narudžbi i zato su naši proizvodi uvijek svježi, što je preduslov za djelotvornost. Potpuno su prirodni i ne sadrže nikakve štetne, sintetičke dodatke, a to je ujedno i razlog što naši proizvodi ne mogu čekati kupce na policama marketa.

Dodatne informacije

Težina N/A
Dimenzije N/A
Pakovanje ml

30 ml, 50 ml

VRSTA PAKOVANJA

AIR LESS, PLASTIKA, STAKLO

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.