O nama

Proizvodimo isključivo po narudžbi i zato su naši proizvodi uvijek svježi, što je preduslov za djelotvornost. Potpuno su prirodni i ne sadrže nikakve štetne, sintetičke dodatke, a to je ujedno i razlog što naši proizvodi ne mogu čekati kupce na policama marketa, iako smo regularno registrovani obrt.

Proizvodimo prirodnu kozmetiku i pristalice smo tradicionalnog pogleda na istu. Zbog potražnje, ali i tempa i načina života, u ponudi imamo i proizvode koji su umjerenog pogleda na prirodnu kozmetiku, te sadrže sredstva dozvoljena i odobrena za upotrebu u prirodnoj kozmetici u minimalnim količinama.

Više o različitim pogledima i pravcima u prirodnoj kozmetici možete pročitati na slijedećem linku: www.mnogodobro.ba/detaljno/

Po zahtjevu pravimo i proizvode modernog pogleda na prirodnu kozmetiku, koje preporučujemo samo kao nešto pomoćno i povremeno, a nikako kao osnovno i svakodnevno.
Cijedimo ulja hladnim postupkom, proizvodimo esencijalna ulja i hidrolate, te razne druge zdrave stvarčice. Od hladno presanih, ekstra djevičanskih, nerafiniranih ulja nudimo kokosovo, bademovo, lješnjakovo,ulje košpica marelice, ulje divljeg nara, laneno, čurukotovo, tikvino i susamovo, . Posebnost naših ulja je u svježini, jer stajanjem gube na djelovanju, baš kao i kreme.
Većina sastojaka u našem proizvodnom asortimanu su napravljeni, uzgojeni ili nabrani u “sopstvenoj režiji”. Vosak u kremama je isključivo vosak sa mednih poklopaca koji je zbog sastava i tragova meda vrhunski sastojak za prirodnu kozmetiku.

Na širem području Sarajeva i Banja Luke dostava je besplatna. Izvan naznačenog za narudžbe do 30 KM poštarina 5 KM, a iznad 30 KM poštarina o našem trošku. Plaćanje pouzećem.

Narudžbu možete izvršiti:

* Preko telefona:

– 062 007 440 – Šire područje Sarajeva

– 062 007 441 (Viber) – Šire područje Sarajeva

– 065 496 609 (Viber) – Šire područje Banja Luke 

* Porukom na našoj facebook stranici  “Mnogodobro”

* Putem mail-a: info@mnogodobro.ba